20 Eylül 2007 Perşembe

Bilimsel kayıtlarda sayısız fosil yok

Evrim görüşünü savunanlar,her zaman söylemişimdir.Bir inat uğruna,dinleri varsaymamak için kabul ederler.Kim ne derse desin,bu benim evrimciler üzerinde gördüğüm bir sonuç fikrimdir.Çünkü bakarsın ki; tüm bilim adamları bile evrim görüşünü kabul etseler bile;hep bazı açıklıkların olduğunu kendileri bile söylemelerine rağmen,vatandaş evrimci olmakta diretmekte,ve Allah yok evrim var mantığıyla hareket ederek,bilmediği konularda saçma sapan yorumlar getirmeyi kendinde bir görev belirlemiştir.Ancak daha önceki konularımda da bahsettiğim gibi;neden evrimi savunur bir insan sorusuna cevap verdiğimiz de; verilecek motamot bir cevap olarak;evrim bilimseldir,hurafe erbabının (dinleri savunanların-akıllı tasarım) geriliği bilimin ileriliği meselesi olacaktır.

Bu yazdığım bilgiden yola çıkarak;şunlara açıklık getirmek istiyorum;Ya bir şeylerin önü gerçekten engelleniyor,yada asli manada dinsiz olmak için başka bir ideolojinin olmadığıdır.Aslına bakarsanız,bunların hiçbiriyle reel bilim ilgilenmez.Bilim net tablodur,bunu her zaman söylemişimdir ve her zamanda arkasındayım bu cümlemin;Bilimin ilgilendiği sahada evrenin detaylarını somut bir nesnel alana taşımaktır;yani varsayılan bilgi bilimin veritabanında yer almaz.Bunun için gerekli olan malzemeler tüm içerik alanlarda sağlandığı sürece bir sorun yok,ancak tek bir verinin sağlanmaması bile teorinin hipotez olmasından ötesine geçirmez.Varsayalım ki;evrim bilimsel,nasıl bir bilgi deposuna sahip,bunu incelemek için mutlaka soyut olan milyon yıl öncesine mi gitmek gerekiyor;Faraziye olarak gidilse bile elde edilen bilgi sınırlı bir alanda geçerli olmamasının önüne geçebilir mi? Tabi ki asla geçemez.

Peki neden evrime doğru diyorlar;Bilinmez tabi.Bana kalırsa dünyada herkes evrim teorisini hep birilerinden kulaktan duyma olarak benimsediği için;Bilimsel bir bilgiymiş gibi kabul etmekteler.Ancak işin içine girenler için bence bu durum biraz sıkıntılı bir hal almaktadır.Şimdi o zaman olayı netleştirmek için neden somut bilgiler üzerinde durmuyoruz;Çünkü reel olarak baktığımızda evrimin, sonuç nesneleri pek iç açıcı değil;Evrimciler sürekli olarak birkaç sayfada sınırlı, doğruluğu bile şüpheli olan;birkaç fosil resim gösterirler.Ki ben biyoloji yaşamımda asla fosil resimleri görmedim,Diyelim ki gösterilen 5-10 parça grafik resmi doğru;bu mudur yani ispat;Herkes kabul etmelidir ki;Bilimde birkaç parça bilginin verdiği sonuçla teori alınmaz;eğer bir alanda teori alınması gerekiyorsa;O alanın her alanında sorunsuz ve net bilgiler alınmalıdır.İyi ama evrimin ilgilendiği alanı göz önüne aldığımızda,karşımıza korkunç bir saha çıkmıyor mu? Evet gerçekten de öyle; koskocaman bir calı tarihçesi; ekolojik denge ve populasyon genetiği bu alanların en zor konsept süreçlerinden bir tanesidir.Şimdi bu alanları kabul ediyorsak eğer; Neden bu alanların hepsini sağlayacak bir biçimde sınırsız şekilde fosil kaydı bulunmuyor.İşte sorun burada başlıyor.İngilizce bir site gözüme çarptı; orda aynen şöyle yazıyor; orijinalini alıp; tercüme edicem;

WHAT THE SCIENTIFIC RECORD SHOWS...
Evolution Could NOT happen!!!

Once again, there is just too big of a body of evidence to fully review here! But, let us take a brief look as some of the main ones.
FIRST, if Evolution was occuring, then the fossil records ought show myriads of changes, over the eons. THEY DO NOT! And while some unsual species seem to have died out and become extinct, there are no fossils showing the transition of one species into another. As far back as the fossil record goes, it always shows clear and distinct species.
SECOND, missing links or changes between species ought to be occuring before our eyes. And, while the earth was relatively unexplored in Darwin's day, and the possiblity of missing links being discovered to prove his Theory a likelihood, then, now that the earth has been probed to the max, no living mixed species can be found. The missing links are really missing!
THIRD, Evolution postulates taking millions, perhaps billions of years, for one species to evolve into another. However, with the aid of computers, a mathematical model has been consturced and run that shows that for all the combinations of DNA to occur randomly, it would take many trillions upon trillions of years to happen! (Far older than anything we see in existence! Even the far away galaxies are far too young for even DNA to emerge radomly--and that is to say nothing of the added time that it would take to evolve into distinct species!)

KAYNAK: http://business.gorge.net/zdkf/zdki/zil-doe.html

Bu sitede de söylenildiği gibi;Evrim meydana geldiyse eğer;niçin sınırsız(her türleri kapsayan) sayıda değişim var olmadığını fosil kayıtlarında göremediğimizi ve buna bağlı olarak;fosil kayıtlarının sınırsız değil çok az olduğunu ve dolayısıyla Darwin zamanında bile bu türler arası sürekli fosil kayıtlarının eksik zincir içermesinin onun teorisinin ispatının olamadığını ve onun zamanında bile diğer türlerin yada bir çok türün ölülerinin bulunamayışı eksik halkaların gerçekten bir sorun olduğunu anlatmaktadır.Evrim türler arası geçişi hep milyon yada milyar yıl olarak farzetmektedir.Ancak bugun bilgisayarlar yardımı ile dna'nın tum Konbinasyonlarının tesadufi olarak meydana gelme olasılığı trilyon yıllar sürmektedir.

Gerçekten düşündüğümüzde;olayın biyolojik yönü;evrimden bağımsız işlemektedir;Bu da bilimsel bilginin gerçek yönü olduğuna göre; gerçekten evrimin eksik bir tarafları olduğu ve bu görüşün hakikaten birilerinin işine geldiğini anlatmakta olduğumuzu görmüyor muyuz acaba? Bırakın bilim bilimliğini yapsın;nedir bu alavere dalavere kavgası;Eğer din düşmanlığı yapacaksanız;bunun başka yönlerden olabileceğini bir hayli yapıyorsunuz zaten;evrim gibi zırva bir canlı tarihçesini kim görmüş ki siz kabul ediyorsunuz.Öyle 2-3 fosil kaydı getirdiniz diye bilimsel bir bilgi mi yapmış oluyorsunuz evrimi;Hayır kendi kendinizi kandırıyorsunuz;Eğer evrime hala bilim diyorsanız;Bilimsel bir hipotez olduğunu soyleyin;Ama teori değil;teoriler yanlışlanamaz;hipotezler yanlıştan doğruya doğru teorileşirler.Kaldı ki getirilen fosil kayıtlarını sorun bakalım tüm bilim adamlarına doğru diyorlar mı?Evrim yazılarına şöyle bir göz gezdirdiğimizde;muhakkak, yaratılışı kabul eden hurafeler diye başlarlar.Yani ben bu işi saçmalayayarak sonuçlandıracağım dediğinin resmiyetli bir belgesidir bu.Neye hurafe diyorsun sen,sen kimsin işin ne senin;din adamımısın sen;bilimin içine inançların sokulamayacağını göremiyorsan sen;daha senin ne yaptığından haberin var;ne de yaptığın işi biliyorsun demektir.

Sonuç olarak;Şöyle demek istiyorum;benim fikrime göre;darwin evrim görüşünü kendi bile çöktüğünü bilmektedir.Ama bugün bir takım insanlar;kendilerine tutacak başka bir ideoloji seçemedikleri için;her tarafı sakat neresinden tutsan diğeri kopacak evrim görüşüne inanmaktadırlar.İşte inançsız bir toplumun getirdiği hezimetli sonuçlardan bir tanesi budur;Ancak,Dergilerde gördüğü bir otomobile;helal olsun adamlar ne otomobil tasarlamışlar kelimesini kullanan biri;iş evrene gelince berbat tasarım diyorsa;bu insana karşı yapılabilecek hiçbir şey yok demektir.

Hiç yorum yok: